Zelenova ulica 22,
1260 Ljubljana – Polje

Od torka do nedelje
kliknite za delovni čas

Kontakt
+386 40 45 88 45

O nas – Wellness Club Victoria

Logo Wellness Victoria Ikon
Naj Wellness Wellness Victoria
Vstopite v svet popolne sprostitve

V mirnem kotičku Ljubljane, že malo oddaljenem od mestnega vrveža, v tihem zavetju Vevč, stoji Wellness Club Victoria. Wellness Club Victoria je bil ustanovljen kot protiutež vsakdanjemu stresu in hitremu tempu, da v naša življenja pripelje tudi kanček harmonije ter umiri našo dušo in telo.

Že ob samem vstopu v center, ko vas bo pozdravilo prijazno osebje, boste začutili pozitivno energijo, ob zvokih mirnih ritmov sproščujoče glasbe ter ob skodelici toplega čaja pa ne boste mogli kaj, da ne bi – vsaj za nekaj časa – pred vrati pustili vse svoje kovčke skrbi in težav ter se podali v pravljični svet razvajanja.

Izkušeno oko bo morda opazilo, da je Wellness Club Victoria opremljen po pravilih feng šuja, vsi pa boste zagotovo začutili skladnost prostora in občutek za podrobnosti, ki bosta vaše trenutke v wellness centru oplemenitili s pozitivno energijo, vas sprostili in vam dali novih moči ter več življenjske energije.

2 vrsti savn in bazenček za ohladitev.
S svojo pestro ponudbo in izkušenimi terapevti bo Wellness Club Victoria zadostil še tako zahtevnim željam in potrebam.

Izbirate lahko med:

  • najrazličnejšimi vrstami masaž,
  • si okrepite imunski sistem ter očistite kožo v finski savni,
  • se med opazovanjem pravih pravcatih zvezdnih konstelacij dodobra preznojite ter preženete toksine iz svojega telesa v turški savni ter
  • kasneje ohladite svojo telo v zato prirejenem bazenčku.

Za prenovljen, sproščen videz in lahkotno, urejeno telo.

Za vse dame in gospode, ki vedo, da je urejen videz ključnega pomena za vsakodnevne uspehe, vam ponujamo tudi edinstveno kozmetiko iz Bližnjega Vzhoda s kristali in minerali iz Mrtvega morja. Lahko pa se enostavno le zavijete v mehak kopalni plašč, se uležete na enega izmed naših ležalnikov, zaprete oči ter s kozarcem šampanjca v roki in ljubljeno osebo ob sebi pustite, da vam misli odtavajo daleč proč.

Odprti vsak dan v tednu do poznih večernih ur se poskušamo tako kar najbolje prilagoditi vašim vsakodnevnim obveznostim, ker vemo, da je čas dragocen in pomemben element vašega življenja. Prisluhnite svojemu telesu in mu vsake toliko dajte tisto, kar najbolj potrebuje: mir, sprostitev in harmonijo. Vas in vaše najbližje bomo sprejeli z odprtimi rokami.

Prisluhnite si in se prepričajte!

OBVEZNO JE PREDHODNO NAROČILO NA +386 40 45 88 45

Prijavite se na Wellness Club Victoria e-novice

Želite spremljati informacije o novostih, posebnih ponudbah in slediti zanimivim in koristnim nasvetom? Prijavite se na e-novice, da boste vedno na tekočem.
E-sporočila bomo pošiljali do 1x mesečno.

Želim se naročiti na e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavim.
I would like to subscribe to the newsletter, which I can unsubscribe from at any time.
Seznanjen sem in se strinjam s Pogoji zasebnosti
I have read and agree to the Privacy Policy