Higienska priporočila za obisk savne ter masažnih storitev

Dragi člani in cenjeni gostje,

obveščamo vas, da s torkom 16.02.2021 ponovno odpiramo svoja vrata. Ponovno obratujejo tako savne kot masaže.

na podlagi ukrepov in priporočil s strani pristojnih inštitucij smo uvedli številne preventivne in poostrene higienske ukrepe za preprečitev širjenja okužbe z novim COVID-19, tako za goste, kot tudi za zaposlene.

Naše poslanstvo je skrb za zdravje in dobro počutje, zato si v tej situaciji še posebej prizadevamo obvarovati zdravje vsakega izmed vas in nas.

Vsem članom, ki so v času COVID-19 imeli veljavno članstvo, bomo le-to ustrezno podaljšali, prav tako je tudi mogoče izkoristiti darilne bone, ki so v tem času potekli. Veseli bomo vašega obiska!

Ukrepi, ki jih morajo upoštevati stranke (po priporočilu NIJZ):

• Stranka se na storitev naroči LE TAKRAT, KO JE BREZ ZNAKOV OKUŽBE DIHAL: povišana telesna temperatura, zamašen nos/nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, težko dihanje, glavobol, bolečine v mišicah, driska, slabost/bruhanje, sprememba voha in/ali okusa, neobičajna utrujenost, vnetje očesnih veznic tako v blagi kot v težji obliki. V primeru, da stranka zboli, že dogovorjeni termin odjavi. Enako velja, če živi v gospodinjstvu z nekom, ki ima znake okužbe dihal, če je v izolaciji ali v karanteni.

TAKOJ OB VSTOPU V PROSTOR SI RAZKUŽI ROKE.

• Odlaganje torb in garderobe na točno določeno mesto. Stranka naj ima s seboj čim manj stvari, samo to, kar nujno potrebuje.

STRANKA NAJ IMA MASKO, KI JO NOSI VES ČAS OBISKA, razen pri masaži obraza. Potrebna je pravilna namestitev in pravilno odstranjevanje maske:
https://www.nijz.si/sl/splosna-uporaba-zascitnih-mask.

• PRED IZHODOM SI STRANKA RAZKUŽI ROKE.

• Po prihodu domov naj si stranka temeljito umije roke z vodo in milom.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in v upanju, da se bodo razmere čim prej umirile, vas prosimo, da spoštujete in upoštevate ukrepe pristojnih inštitucij, pazite nase in na svoje zdravje.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki: 040 45 88 45.

Hvala za razumevanje. Ostanite zdravi in pazite nase!

Vaš Wellness Club Victoria