Higienska priporočila za opravljanje masažnih storitev

Dragi člani in cenjeni gostje,

na podlagi ukrepov in priporočil s strani pristojnih inštitucij smo uvedli številne preventivne in poostrene higienske ukrepe za preprečitev širjenja okužbe z novim COVID-19, tako za goste, kot tudi za zaposlene.

Naše poslanstvo je skrb za zdravje in dobro počutje, zato si v tej situaciji še posebej prizadevamo obvarovati zdravje vsakega izmed vas in nas.

Vsem članom, ki so v času COVID-19 imeli veljavno članstvo, bomo le-to ustrezno podaljšali, prav tako je tudi mogoče izkoristiti darilne bone, ki so v tem času potekli. Veseli bomo vašega obiska!

Ukrepi, ki jih morajo upoštevati stranke (po priporočilu NIJZ):

• Stranka se na storitev naroči LE TAKRAT, KO JE BREZ ZNAKOV OKUŽBE DIHAL (nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana temperatura). V primeru, da stranka zboli, že dogovorjeni termin odjavi. Enako velja, če živi v gospodinjstvu z nekom, ki ima znake okužbe dihal, če je v izolaciji ali v karanteni.

TAKOJ OB VSTOPU V PROSTOR SI RAZKUŽI ROKE.

• Odlaganje torb in garderobe na točno določeno mesto. Stranka naj ima s seboj čim manj stvari, samo to, kar nujno potrebuje.

STRANKA NAJ IMA S SEBOJ MASKO, KI JO NOSI VES ČAS OBISKA MASAŽNEGA SALONA. Potrebna je pravilna namestitev in pravilno odstranjevanje maske.

• PRED IZHODOM SI STRANKA RAZKUŽI ROKE.

• Po prihodu domov naj si stranka temeljito umije roke z vodo in milom.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in v upanju, da se bodo razmere čim prej umirile, vas prosimo, da spoštujete in upoštevate ukrepe pristojnih inštitucij, pazite nase in na svoje zdravje.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki: 040 45 88 45.

Hvala za razumevanje. Ostanite zdravi in pazite nase!

Vaš Wellness Club Victoria