Zelenova ulica 22,
1260 Ljubljana – Polje

Monday to Saturday
Click for opening hours

Contact
+386 40 45 88 45

Rituali za telo

ANTICELULITNI PAKET VICTORIA – PREMIUM Wellness Victoria Ikon
Mokzai nega za oblikovanje telesa 80′

Za to nego uporabljamo kozmetiko Utsukusy, ki združuje špansko tehnologijo z japonsko tradicijo. Linija Mokzai vam bo s profesionalnimi produkti z učinkovitimi aktivnimi sestavinami pomagala doseči rezultate, ki jih zgolj z dietami in telovadbo ne morete. Nego bomo prilagodili vašim potrebam.

Masažna terapevtka bo s kraljevskim pilingom pripravila vašo kožo na lažji sprejem snovi.

Sledi nanos dveh koktajl serumov, ki z različnim delovanjem rešujeta različne problemske cone na vašem telesu. Aktivna sestavina ADIPOTRAP zmanjšuje kopičenje maščobe in spodbuja lipolizo, ZIRHAFIRM krepi notranjo strukturo kože in vam pomaga v boju proti povešanju. Učinkovitost tajske anticelulitne masaže smo podkrepili z uporabo masažnih krem za oblikovanje telesa.

Sledi body wrap z belo glino in rdečimi morskimi algami z lipolizo in anticelulitnim delovanjem ter gel wrap za učvrstitev z anticelulitnim delovanjem z rdečimi morskimi algami, guarano ter kofeinom.

Mud Wellness Victoria Ikon
Anti-age Phyto mineralna nega telesa 80′

Phyto mineralna nega za zrelo kožo uporablja šotno blatno masko s fitohormoni. Poskrbi za globinsko razstrupitev telesa, izboljša mikrocirkulacijo ter povrne čvrstost, elastičnost in zdrav izgled kože. Obnavlja, upočasni proces staranja ter stimulira obnovo celic.

Masažna terapevtka bo s AHA pilingom pripravila vašo kožo na lažji sprejem hranljivih snovi. AHA piling nežno in brez draženja kože odstrani odmrle celice. Po Anti-age PHYTO mineralni negi vam bo nanesla še obrazno masko, ki bo kožo učvrstila in obnovila. Za konec vas čaka še sproščujoča limfna masaža z losjonom, ki bo vašo kožo naredil svilnato mehko in elastično.

Učvrstitev telesa z jogurtom in energetsko masažo Wellness Victoria Ikon
Učvrstitev telesa z jogurtom in energetsko masažo 80′

Jogurt so cenili in pri svoji lepotni negi uporabljali že Grki. Danes pa ga uspešno uporabljamo pri negi proti staranju, saj vsebuje aktivne sestavine, kot so: laktoza, mlečna kislina, beljakovine, minerali in vitamini. Mikronizirana glina, skupaj s slednje naštetimi, vzpostavlja naravni pH kože, jo čisti, vlaži in učvrsti ter hkrati prepečuje njeno staranje. Terapija z jogurtom kožo predvsem navlaži in jo obogati s hranilnimi snovmi, zaradi česar je koža pomirjena, mehka ter najbolj pomembno, učvrščena. Tovrtsno nego priporočamo tistim, ki si želijo globinsko navlažiti kožo, jo obnoviti in ponovno učvrstiti. Pri telesni negi se dosega naravno pH ravnotežje povrhnjice. Pilingu telesa in posebni maski z jogurtom sledi edinstvena energetska masaža s CHIO kroglicami.

Čokoladno razvajanje telesa Wellness Victoria Ikon
Čokoladno razvajanje telesa 80′

Čokoladni tretma ima prijetno aromo, stimulira nastajanje endorfinov in ustvarja občutek veselja in dobrega počutja. Čokoladna masaža pomirja in deluje antistresno, hkrati kožo globinsko nahrani, navlaži ter regenerira. Priporočljiva je vsem, ki si želijo sprostitve in hkrati pomlajevalne nege telesa in duha.

Kraljevski piling telesa Wellness Victoria Ikon
Kraljevski piling telesa 30′

Piling je način luščenja telesa, s katerim odstranjujemo odmrle celice povrhnjice. Koža je regenerirana, sijoča in svilnato gladka. Piling priporočamo pred uporabo savne, saj bo tako vaša koža bolje in učinkoviteje izločala toksine. Pri pilingu uporabljamo naravno kozmetiko iz Mrtvega morja. Aromatic body peeling vsebuje mikroskopska zrna soli mrtvega morja in je obogaten z vitaminskim kompleksom.

BY APPOINTMENT ONLY.   CALL +386 40 45 88 45

Sign up for the Wellness Club Victoria newsletter

Want to keep up to date with news, special offers and interesting and useful tips?
Sign up for our newsletter to stay up to date.

We will be sending e-mails up to once a month.

Želim se naročiti na e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavim.
I would like to subscribe to the newsletter, which I can unsubscribe from at any time.
Seznanjen sem in se strinjam s Pogoji zasebnosti
I have read and agree to the Privacy Policy