Zelenova ulica 22,
1260 Ljubljana – Polje

Monday to Saturday
Click for opening hours

Contact
+386 40 45 88 45

Masaže za sproščanje

Izbirajte med 4 masažami za pomirjanje telesa in duha:

Klasična masaža z aromaterapijo Wellness Victoria Ikon
Klasična masaža z aromaterapijo 50 / 80′

Klasična masaža je masaža celega telesa, pri kateri masažna terapevtka s sistematično obliko dotikanja vzbuja ugodje in izboljšuje naše zdravje, saj pozitivno vpliva na naš krvni obtok in na naše živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Tovrstna masaža pozitivno učinkuje na naše fizično in psihično stanje, saj izboljša naše počutja, nas sprosti in hkrati odpravi napetosti v mišičah, poleg tega pa odstrani površinske sloje kože (mrtve sloje in luske, izločke znojinih in lojnih žlez) ter ji s tem povrne sijaj.

Aromaterapija je terapija z uporabo eteričnih olj, ki koristijo posamezniku, zato se pred samo terapijo posvetujemo z vsakim posameznikom, da se lahko prilagodimo njegovim željam in potrebam. Sama terapija pomaga pri odpravi celulita, vitalizira utrujeno kožo, krepi tanko kožo, zmanjšuje opaznost strij in drugih težav s kožo. Naravna eterična olja razstrupljajo kožo in telo, krepimo imunski sistem in odpravljamo stres.

Klasična masaža z aromaterapijo združuje najbolje od obeh, zato je primerna za vse, ki si želite izboljšati vaše počutje, spodbuditi krvni obtok, odpraviti težave s kožo in ji povrniti sijaj ter na splošno pozitivno vplivati na vaše zdravje.

Klasična masaža z aromaterapijo – cenik
Havajska masaža Wellness Victoria Ikon
Havajska masaža – Lomi Lomi 50 / 80′

Ta edinstvena harmonična in ritmična masaža vas bo popeljala v stanje najgloblje sprostitve. Pri masaži uporabljamo komolce in podlahti s katerimi povečamo pritisk. Lomi – Lomi v Havajščini pomeni »ljubeče roke«, Lomi Lomi masaža je močna, a čutna hkrati, pomaga pri odpravi stresa in napetosti.

Havajska masaža – cenik
Stopala Wellness Victoria Ikon
Refleksno-conska masaža stopal 40′

Pri refleksnoconski masaži stopal masiramo stopalo in pritiskamo na določene refleksne cone. Stopalo je odsev celotnega telesa zato lahko z refleksno masažo vplivamo tako na organe, mišice, okostje, kot krvni, endokrini, živčni in limfni sistem. Refleksna masaža stopal spodbudi energetske pretoke v našem telesu in pomaga pri izboljšanju kroženja tokov v organizmu.

Refleksna masaža stopal – cenik
Hranilna masaža celega telesa po savni Wellness Victoria Ikon
Hranilna masaža celega telesa po savni 30′

Je hitra masaža celega telesa, ki vam bo sprostila telo po savnanju in vam nahranila kožo. Pri masaži bomo uporabili posebno hranilno masažno kremo.

Hranilna masaža celega telesa po savni – cenik

BY APPOINTMENT ONLY.   CALL +386 40 45 88 45

Sign up for the Wellness Club Victoria newsletter

Want to keep up to date with news, special offers and interesting and useful tips?
Sign up for our newsletter to stay up to date.

We will be sending e-mails up to once a month.

Želim se naročiti na e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavim.
I would like to subscribe to the newsletter, which I can unsubscribe from at any time.
Seznanjen sem in se strinjam s Pogoji zasebnosti
I have read and agree to the Privacy Policy